At være ved fjorden!

Vand kan noget ganske særligt – hvad enten du er til afslapning eller aktiviteter. Med pladsens placering lige ned til Mariager Fjord er tilgængeligheden åbenlys og mulighederne mange.

At sejle
 
 
 
 
1
1

En tur på Mariager fjord

Fjorden er en stor legeplads. Medbring dit eget udstyr eller lej det på pladsen – og oplev det hele fra vandsiden. På pladsen kan du leje Havkajakker, Fiskekajakker (sit-on-top) og SUP boards. Se de blå stier

Det er muligt at leje udstyr (inkluderer også pagaj og redningsvest) på pladsen fra 1. juni – 1. september (hvis vejret tillader det). I tidsrummet kl. 10.00 – 18.00. Se vores Udlejningsbetingelser

2 timer:  kr. 200,00 | 4 timer: kr. 300,00 | 1 dag: kr. 400,00

Der er gratis bådslip lige ved siden af pladsen, hvis du medbringer en jolle. Ellers er der også mulighed for at leje en jolle via Hadsund jolleudlejning.

At svømme
 
 
 
1
1

Badning og hygge ved vandet

Mariager Fjord har en høj vandkvalitet – og den høje vandkvalitet gør at du sagtens kan tage bade og hygge ved vandet. De rolige og trygge badeforhold er desuden ideelt for børn.

I forlængelse af pladsen finder også en badebro – og det grønne areal ned til badebroen er perfekt til afslapning og aktiviteter.

Ønsker I at køre lidt, kan vi anbefale stranden ved Øster Hurup – ca. 35 km. fra Mariager. Stranden er meget børnevenlig og med den østvendte kyst, får du ekstremt roligt vand.

At fiske
 
 
1
1

Fantastisk ørredfiskeri

Mariager fjord er kendt for fantastisk ørredfiskeri. Havørrederne kaldes populært for “sølvtøj” – og navnet referer til ørredens smukke sølvfarve kombineret med, at det er en af de mest eftertragtede fisk blandt lystfiskere. De optræder her i et antal, der gør ørredfiskeri i Mariager Fjord til noget helt unikt i Danmark.

Der findes flere gode fiskesteder ved Mariager Fjord – læs mere på Mariagerfjordguide.dk

Læs om Seatrout Mariagerfjord her

Læs også om fisketips og gode fiskesteder i Mariager Fjord på campingogfiskeri.dk, ligesom du her kan booke guidede fisketuren – link

Mariager Camping & Hytter ligger helt nede til Mariager fjord, og er et perfekt udgangspunkt for fiskeri i fjorden. Vi har ligeledes fiskerensemuligheder og tilbyder frysekapacitet.

btn

Overnatningsmuligheder

Overnatningsmuligheder

CAMPING

Se mere

HYTTER

Se mere

AUTOCAMPERE

Se mere

FJORDBOBLER

Se mere